Podcast – Gids aanvullende behandelingen voor de geestelijke gezondheid


Volg https://www.youtube.com/@mariscavanderburgh7175

Als gepensioneerd psychologe en Analytisch Jungiaans tekentherapeute ben ik sinds 2015 als vrijwilligster werkzaam bij de landelijke Informatielijn Alternatieve Geneeswijzen. Dwz we zoeken naar alternatieven, ook als mensen op lange wachtlijsten staan en iets anders willen uitproberen dan de bekende reguliere weg, maar twijfelen over wat dan een goede weg zou kunnen zijn. De Infolijn is een consumentenorganisatie die sinds eind jaren ’80 werkzaam is. De overkoepelende organisatie heeft mijn boek uitgegeven, wat via hun site o.a. aan te schaffen is https://uitgaven.stichtinggezondleven.nl/

De inleiding is geschreven door een jonge progressieve psychiater; Rogier Hoenders (werkt bij Lentis Groningen een GGZ instelling). De meeste bellers die ik spreek zijn al jaren op zoek naar een goede behandeling maar lopen vast omdat het zo’n onoverzichtelijk woud is geworden op Internet. Welke behandelwijzen zijn betrouwbaar? Wat is passend? Hoe kom ik daar achter? Jarenlange ervaring en studie, maar ook terugkoppeling van cliënten aan de telefoon zijn door mij verzameld om tot dit resultaat te komen. In deze podcast vertel ik over de inhoud van mijn boek en de redenen waarom ik merk dat dit boek nodig is en eigenlijk in ieder huishouden in de kast zou moeten staan. Het boek is ook te koop als E-book.

Bestellen kun je op https://uitgaven.stichtinggezondleven.nl/ 
Ik draai telefoondiensten op maandagmorgen voor nadere vragen, via ons landelijke nummer 088-2424240